Foto Plus.png

Formules

Plus bundelt krachten met FC Utrecht

UTRECHT – Plus is een samenwerking aangegaan met voetbalclub FC Utrecht met als doel: het toegankelijk maken van een gezonde levensstijl voor iedereen. De huidige samenwerkingsovereenkomst geldt tot medio 2025, met de intentie om het voor een langere periode te verlengen.

Yentl Bocxe Strik |
"Samenwerking maakt gezonde levensstijl bereikbaar"

De krachtenbundeling betreft een foodpartnership waarbij de nadruk ligt op het toegankelijk maken van een gezonde levensstijl. De samenwerking focust zich dan ook op de thema’s voeding, gezondheid, fit en innovatie. Maar over de exacte invulling wil Plus nog niets loslaten, omdat deze nog wordt uitgewerkt.

Raakvlakken
Duncan Hoy, algemeen directeur Plus: “Bij Plus staat de zorg voor Goed Eten, voor de buurt en voor elkaar centraal. Door de samenwerking met FC Utrecht kunnen we in deze regio, waar ook ons servicekantoor zit, nog meer mensen stimuleren bewustere keuzes te maken.”

Thijs van Es, algemeen directeur van FC Utrecht, stelt: “Tijdens de gesprekken met Plus ontdekten we dat FC Utrecht en Plus nog veel meer raakvlakken hebben. We hechten bijvoorbeeld allebei waarde aan het samenbrengen van mensen en het hebben van aandacht voor elkaar, we zijn allebei ambitieus en we onderkennen het belang van een gezonde leefstijl en het maken van impact in de regio. We zijn er blij mee dat we op deze thema’s nu samen met Plus, een betrouwbaar en mooi bedrijf, kunnen optrekken.”

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.