Formules

Plus verkoopt acht winkels aan Boni

UTRECHT – Plus heeft laten weten het voornemen te hebben om acht winkels te verkopen aan Boni. De formule heeft hiervoor goedkeuring aan de Autoriteit Consument & Markt gevraagd (ACM).

Lisa van der Linden |

Duncan Hoy, algemeen directeur van Plus: “Door de fusie tussen Plus en Coop hebben we de schaal om de klant met nog meer slagkracht te bedienen. Een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Door de verkoop van acht winkels hebben we een goede invulling kunnen geven aan de voorwaarde die de ACM aan ons stelde. Wij wensen de teams een mooie nieuwe start bij Boni.” Boni heeft een concentratiemelding ingediend bij de ACM voor de aankoop van deze acht winkels en Plus heeft de ACM om goedkeuring voor de voorgenomen verkoop gevraagd.

Impuls
Bouke van der Wal, algemeen directeur van Boni: “De aankoop van acht winkels geeft een impuls aan ons bedrijf. Door het servicegebied van Boni uit te breiden bieden wij nog meer consumenten de mogelijkheid om voordelig goede kwaliteit boodschappen in huis te halen. Wij kijken er naar uit om dit samen met onze nieuwe collega’s te realiseren.“

Bron: Levensmiddelenkrant

heeg-plus-1.jpg