Flemming brengt de sfeer er goed in tijdens het gala ter afsluiting van de 19e Jeugd Sponsor Actie_1.jpg Flemming brengt de sfeer er goed in tijdens het gala ter afsluiting van de 19e Jeugd Sponsor Actie. Foto: Poiesz

Formules

Afsluiting jubileumjaar Poiesz: groot jeugdfeest en zes ton sponsorgeld

SNEEK – Supermarktketen Poiesz heeft het jubileumjaar afgesloten met een groot feest en daarmee ook de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie bekendgemaakt. De 587 deelnemende verenigingen kregen bij elkaar 591.000 euro uitgekeerd aan sponsorgeld.

Redactie |

Vrijdag 19 april was er ter afsluiting van het jubileumjaar een groot feest in het WTC Expo in Leeuwarden voor 5000 kinderen met optredens van onder andere Flemming. Op het Jeugd Sponsor Gala werden de bedragen bekendgemaakt. De sponsorbedragen varieerden van 695 euro tot 1644 euro. V.V. Opende nam het hoogste bedrag in ontvangst. De cheques voor de Gouden Munten werden uitgereikt door influencer Kalvijn.

Belangrijk
“Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de kinderen. Daarom ondersteunen we ook in ons jubileumjaar met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz Supermarkten. 

De afgelopen weken konden de verenigingen proberen om zo veel mogelijk munten te verzamelen in alle 75 Poiesz-winkels. Klanten kregen bij elke 10 euro aan boodschappen een Jeugd Sponsor Munt. Door het kopen van speciale aanbiedingen konden klanten in de winkels meer munten verdienen. De munten konden gespaard worden voor de favoriete vereniging van de klant. Door een van de vier Gouden Munten te vinden konden de verenigingen nog een 1000 euro extra verdienen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: