Poiesz Sneek aug2023 (41).jpg

Formules

Poiesz blijft groeien

SNEEK – Opnieuw neemt de supermarkt uit het noorden, Poiesz, een winkel over van Plus. Het is dit keer weer een Coop die wordt overgenomen. De 79e vestiging komt in het Groningse Onstwedde.

Redactie |

Met 3000 inwoners en een fors achterland ziet de keten voldoende potentie om te investeren in een succesvolle toekomst, schrijft Poiesz. In de nabijgelegen plaatsen Nieuwe Pekela, Stadskanaal en Musselkanaal exploiteert Poiesz al diverse goed draaiende winkels en is volgens de supermarkt in de regio sprake van ‘Poiesz publiek’.

“Poiesz is een echte relatiesupermarkt die het moet hebben van binding met de regio, eigenheid en een nuchtere kijk op zaken doen. Dit komt onder andere goed tot uiting in de wijze waarop Poiesz erin slaagt om in de kleine kernen de juiste snaar te raken. We hebben er alle vertrouwen in dat in Onstwedde de consument optimaal kan worden bediend en ook deze winkel weer een succes gaat worden”, aldus Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz.

Poiesz neemt de winkel eind mei over waarna de winkel ingrijpend wordt verbouwd. De opening van winkel nummer 79 staat gepland voor begin juli.

Bron: Levensmiddelenkrant