Formules

E-commerce

Samenwerking Jumbo en Gorillas gestart

VEGHEL – Het is nu mogelijk voor klanten van Gorillas om hun Jumbo boodschappen binnen enkele minuten via fietskoerier te ontvangen. De samenwerking is gestart in Groningen, Rotterdam en Tilburg. Het bezorggebied wordt de komende weken uitgebreid naar andere steden.

Ruby van Hooijdonk |

Klanten kunnen zowel A-merken, Jumbo huismerk als La Place producten bestellen. De snelle bezorgdienst richt zich voornamelijk op mensen in de binnenstad. Vorige maand startte de Jumbo levering aan Gorillas in Antwerpen.

Klantengroep verbreden

Cfo Ton van Veen van Koninklijke Jumbo Groep is blij met de start van de samenwerking tussen Jumbo en Gorillas: “De markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen groeit snel. We merken nu al dat we elkaar op verschillende fronten versterken: Gorillas kan met het Jumbo aanbod haar klanten voorzien van nagenoeg alle boodschappen en bij Jumbo boren we zo nieuwe, interessante klantgroepen aan.” De Brabantse formule werkt er ook aan om de bezorgservice van Gorillas aan te bieden via hun eigen onlinekanaal. Om zo de mogelijkheid te bieden om te kiezen ook reguliere bezorging of instant bezorging door Gorillas. General manager van Gorillas Benelux, Sadik Cevik: “Gorillas en Jumbo hebben beiden een ongekende groei meegemaakt in de Nederlandse markt. Jumbo heeft een groot netwerk aan winkels, ook in Vlaanderen, en wil de online activiteiten verder uitbreiden. Gorillas brengt snelheid, innovatie en duurzaamheid, en werkt samen met lokale ondernemers. Hierin zijn wij een winnende combinatie.”

Bron: Levensmiddelenkrant

jumbo-gorillas-horizontaal.jpg