Opening 400ste PLUS winkel - PLUS Johan Jongman.jpg

Formules

Schoonebeek verwelkomt 400ste Plus

SCHOONEBEEK – Johan Jongman opende vanochtend in het Drentse Schoonebeek zijn Plus-supermarkt. Dit is voor Plus de 400ste vestiging in Nederland. De opening gaat een maand lang gepaard met feestelijke acties.

Redactie |

Herbert Schalkwijk, directeur Winkeloperatie: “Vandaag hebben we in Schoonebeek een mooie mijlpaal in de fusie gevierd. En ik heb vooral het gepassioneerde ondernemerschap gezien wat onze coöperatie zo uniek maakt. Ik wens Johan en Diane een hele mooie nieuwe toekomst met hun Plus-supermarkt.”  

Shoptegoed sparen
Een maand lang, van 29 oktober tot en met 2 december, kunnen klanten sparen voor extra shoptegoed bij tientallen bekende (online) winkels zoals WE Fashion, C&A, Blokker, Xenos en Top1Toys. Klanten ontvangen een voucher ter waarde van 5 euro extra shoptegoed bij elke 10 euro aan boodschappen. De korting kan oplopen tot  30% bij aankoop van een kadobon in de Plus-Kadokorting app. Plus biedt klanten zo extra voordeel aan, met de decembermaand in het vooruitzicht. In de winkel geeft Plus ook veel 1 +1 gratis-aanbiedingen om de opening te vieren.

Plus en Coop-fusie duidelijk zichtbaar 
Sinds de fusie van Plus en Coop sinds 1 januari 2022, is de servicesupermarkt de derde grootste van Nederland. Steeds meer Coop-vestigingen ‘kleuren groen’ door de ombouw naar Plus. Met de missie van het bedrijf om een duurzaam bedrijf te voeren waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen, elke dag, kan Plus in nog meer buurten het verschil maken, zo stelt het bedrijf.

Inzet en flexibiliteit
Björn Bertrand, directeur Vastgoed: “Naast de reguliere verbouwingen hebben we in anderhalf jaar al ruim 130 winkels omgebouwd van Coop naar Plus. Dat vraagt enorme inzet en flexibiliteit van alle betrokken bouwpartijen en leveranciers, waarvoor een groot compliment aan iedereen op zijn plaats is.”

Bron: Levensmiddelenkrant