spar.jpg Foto: Spar

Formules

Spar voor derde keer Top Employer

WAALWIJK – Spar heeft voor de derde keer op rij de certificering Top Employer gekregen. Het behalen van de erkenning onderstreept volgens de supermarkt de toegewijde en oprechte aandacht voor goed werkgeverschap.

Redactie |

Ceo John van der Ent ziet dat in de organisatie iedereen inmiddels de visie van goed werkgeverschap doorleeft. “Bij Spar is aandacht voor goed werkgeverschap geen commercieel verhaal om nieuwe mensen binnen te halen. Dat mag ondertussen wel duidelijk zijn. Een predicaat als dit krijg je niet zomaar en het behouden is allesbehalve een vanzelfsprekendheid. De resultaten van onze inspanningen bewijzen dat goed werkgeverschap iedereen iets brengt. Je voelt aan onze cultuur en werksfeer waar we voor staan en samen onze schouders onder zetten. Dat we beter presteren dan de benchmark, is hiervoor het bewijs.”

Marie-José Rutten, directeur HR & organisatieontwikkeling van Spar: “in deze uitdagende tijden hebben we afgelopen jaar weer een mooie stap gezet, bijvoorbeeld door te investeren in thema’s als betrokkenheid, eigen regie op ontwikkeling en vitaliteit.  

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: