660be8df2eadf.jpg Dieter Kuijl, ceo van St. Paul.

Fabrikanten

St. Paul neemt Koninklijke ERU over

LOKEREN – ST. Paul heeft de overname van Koninklijke ERU aangekondigd. Deze overname volgt op de strategische samenwerking die de bedrijven in juni 2023 al aangingen.

Redactie |

Met de overname bereikt St. Paul een belangrijke mijlpaal in de groeiambities om haar positie als marktleider in de (smelt)kaasmarkt te versterken. Eerder werden al de smeltkaasactiviteiten van Kasi Food, voorheen onderdeel van Lekkerkerker Food Group, overgenomen. Dieter Kuijl, ceo van St. Paul, over de overname van Koninklijke Eru: “Met deze historische stap wordt St. Paul de grootste (smelt)kaasproducent in de Benelux. We zijn vastbesloten om ons diverse aanbod van hoogwaardige (smelt)kaasproducten verder te ontwikkelen en uit te breiden, en zo te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten, out-of-home en voedingsmiddelenindustrie.”

Met deze overname versterken St. Paul en Koninklijke ERU hun posities in de markt en blijven ze gezamenlijk streven naar efficiëntie, kwaliteit en groei in de (smelt)kaasindustrie. De overname ligt nog ter goedkeuring bij de Nederlandse autoriteit Consument en Markt.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops