bulthuis.jpg Foto: Agrifirm

Fabrikanten

Stefan Bulthuis nieuwe CFO bij Agrifirm

APELDOORN – Stefan Bulthuis is vanaf 1 april 2024 benoemd tot financieel directeur bij Royal Agrifirm Group. Hij neemt de functie over van Margret Kleinsman die per 31 maart 2024 bij het bedrijf vertrekt.

Redactie |

Bulthuis begon zijn carrière als accountant bij Deloitte. Vanaf 2000 werkte hij bij FrieslandCampina als finance director voor diverse bedrijfsonderdelen waaronder de business unit Cheese Butter & Milkpowder dat een omzet draaide van drie miljard euro. In 2018 maakte Bulthuis de overstap naar producent van sport- en dieetvoeding Prinsen Berning.

“Ik waardeer vooral dat Agrifirm een coöperatie is. Ik heb ruim 18 jaar werkervaring op dit gebied”, zegt Bulthuis. “Agrifirm is een wereldwijde speler en ik zoek altijd naar uitdagingen, vooral omdat een bedrijf in de agrarische sector moet blijven evolueren. De kracht van financieel leiderschap ligt niet alleen in cijfers, maar ook om duurzame groei te stimuleren. Samen met het team ben ik toegewijd aan het nog verder uitbouwen van een solide basis.”

Arian Kamp, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Royal Agrifirm Group: “Wij zijn ervan overtuigd dat Bulthuis met zijn internationale ervaring in onze sector en achtergrond bij zowel een coöperatie als ook private equity een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de ingezette transitie om de Royal Agrifirm Group nog toekomstbestendiger te maken en met elkaar invulling te geven aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops