stefan de waal yaya kombucha.jpg Stefan de Waal Foto: Yaya Kombucha

Fabrikanten

Stefan de Waal nieuwe baas Yaya Kombucha

AMSTERDAM – Stefan de Waal is de nieuwe ceo van Yaya Kombucha, de grootste niet-industriële producent van kombuchadranken in de Benelux. Samen met oprichters en eigenaren Charlotte Krijger en Tom Vollebregt vormt hij nu het managementteam van het bedrijf.

Redactie |

De Waal heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het bouwen van premium merken in binnen- en buitenland. Voor hij naar Yaya kwam, was hij commercieel eindverantwoordelijk voor Lowlander Beer. De Waal vervulde ook diverse commerciële rollen bij bedrijven als Red Bull en Bacardi. Bij Yaya Kombucha wordt het zijn taak om het merk nog sterker te maken in binnen- en buitenland.

Verheugd
Charlotte Krijger, medeoprichter van YAYA Kombucha, is verheugd met de komst van De Waal: “We kijken ernaar uit om samen met Stefan de Waal ons bedrijf naar de volgende fase te brengen. Bij deze nieuwe fase binnen ons bedrijf hoort nieuw leiderschap. Stefan de Waal brengt genoeg expertise mee om het merk en de categorie van niche naar een groter publiek te brengen.”

“In Nederland is er een groeiende belangstelling voor kombucha, maar er is nog veel terrein te winnen”, legt de nieuwe ceo uit. “Met onze ambitieuze groeistrategie verleggen we niet alleen de grenzen binnen de industrie, maar brengen we een gezond en lekker smakend alternatief ook naar een breder publiek. We willen onderdeel zijn van mensen hun lifestyle en gaan daarom nog meer samenwerkingen aan met diverse horecagelegenheden en evenementen.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops