_Y3A5102.jpg Foto: Dekamarkt

Formules

Verbouwde Dekamarkt in Ugchelen weer open

UGCHELEN – De Dekamarkt in Ugchelen, onder de rook van Apeldoorn, is weer open. De winkel is compleet vernieuwd en heeft volgens de supermarkt een ‘metamorfose’ ondergaan. De winkel is ingericht volgens het laatste concept van Dekamarkt en dat betekent veel aandacht voor vers en gemak.

Redactie |

“De winkel is echt mooi geworden. Gelijk aan het begin kun je een keuze maken uit ons aanbod makkelijke en gezonde maaltijden. Die komen uit onze eigen keuken, smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Een andere blikvanger vind ik de uitgebreide bloemenafdeling. Er valt nog veel meer te ontdekken. Kom gewoon lekker kijken, ruiken en proeven”, zegt supermarktmanager Dennis Koetsier.

Naast logische shoppingroutes en een groter assortiment is de winkel nu ook duurzamer. Er wordt geen gas meer verbruikt en de verlichting is helemaal vervangen door ledverlichting. In de winkel is een speciale verspillingskoeling. Hierin komen artikelen die vanwege de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog wel geschikt zijn om te eten.

In de eerste week na de opening op 23 januari zijn er diverse speciale acties. Klanten krijgen gratis producten, er zijn stuntaanbiedingen en kunnen ze sparen voor een kortingsvoucher van tien euro.

Bron: Levensmiddelenkrant