649c318e58cf0.jpg

Formules

Vernieuwde Dirk Papendrecht opent haar deuren

ALPHEN AAN DEN RIJN – Na een intensieve verbouwing van een maand opende supermarktmanager Michel van Elleswijk zijn vernieuwde Dirk winkel aan de Meentpassage in Papendrecht.

Redactie |

Tijdens de feestelijke opening deelde de Dirk-bakfiets waterijsjes en Dirk-tassen uit, en geldt er een ‘koele’ openingsactie. De supermarkt is voorzien van de modernste koeltechnieken, waardoor het minder energie kost om de producten koel te houden. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt voor het opwarmen van de winkel. Het filiaal is tevens volledig van het gas af.

Heropening
Van Elleswijk is blij met de heropening van de winkel. “Winkelcentrum De Meent heeft ons een maand moeten missen, maar we mogen de klanten vanaf nu weer verwelkomen voor al hun dagelijkse boodschappen. Uiteraard voor de laagste prijs. Wat meteen opvalt als je binnenkomt, is het Kanskoopjesplein. Verder is er meer ruimte voor onze groente- en fruitafdeling en een nieuw kassaplein, met zowel het gesloten betaalsysteem Safepay als zelfscan”, aldus Van Elleswijk.  

Bron: Levensmiddelenkrant