IMG_4804.jpg Michiel Backus en Juliette Snijders, general manager 2 Brüder, in de vestiging in Venlo.

Formules

2 Brüder neemt grenswinkel over

VENLO – Supermarktorganisatie 2 Brüder neemt Backus aan de Grens over. Beide organisaties zijn bekende namen in het grensgebied met Duitsland tussen Nijmegen en het Limburgse Venlo. De overgenomen winkel van Michiel Backus staat letterlijk aan de grens tussen Venlo en het Duitse Herongen.

Redactie |

2 Brüder heeft een winkel in het centrum van Venlo en in Siebengewald,. De winkel zal verder gaan onder de eigen naam en niet worden omgezet naar 2 Brüder. Michiel Backus voormalig eigenaar Backus aan de Grens vertelt zelf over de overname: “De toenadering door de marktleider in onze branche, 2 Brüder zie ik als een compliment. Door de in ons bedrijf opgebouwde expertise en ons jarenlang opgebouwde klantenbestand te combineren met de inkoopkracht en marktkennis van 2 Brüder kunnen we de continuïteit van ons bedrijf voor onze medewerkers en klanten verder uitbouwen: mijns inziens een gezonde visie voor de toekomst.”

Verder meldt het bedrijf: “Zelf zal Michiel Backus nog enige tijd actief betrokken blijven bij het bedrijf om een soepele overdracht te realiseren. Voor nu neemt ons team de tijd om te zoeken naar de best passende synergie tussen alle 3 de winkels binnen de formule. Dit wil dus ook zeggen dat de huidige leveranciers voor nu hetzelfde blijven, maar we waarschijnlijk ook veel kunnen leren in deze overname van elkaar. Na enkele maanden gaan we bekijken wat voor alle winkels het beste is.”

Onze eerdere berichtgeving over 2 Brüder vind je via deze link.

Bron: Levensmiddelenkrant