contentheader-highlight1200x628.jpg

Formules

Albert Heijn lanceert online gezonde leefstijlomgeving

ZAANDAM – Albert Heijn komt met een centrale plek online waar klanten inspiratie kunnen opdoen voor een gezonde leefstijl. Op ah.nl/leefstijl zijn tips, challenges en recepten te vinden om ontspannen, bewegen en goed slapen gemakkelijker te maken. De supermarkt helpt klanten hiermee naar een gezondere leefstijl.

Redactie |

Eerder dit jaar bleek al dat Albert Heijn vaak geraadpleegd wordt door consumenten om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie bij AH, zegt: "Iedereen wil lekker in zijn vel zitten en dat kan op veel verschillende manieren. Dat maken wij zo laagdrempelig mogelijk voor onze klanten. Daarvoor hebben wij op ah.nl/leefstijl heel veel inspiratie verzameld om klanten te helpen op weg naar een gezondere leefstijl. Iedereen kan daar vandaag nog heel makkelijk mee beginnen." 

Lancering
De lancering van de onlineomgeving voor een gezonde leefstijl komt met de start van de campagne ‘Zomerfit’ omdat veel mensen bezig zijn met hun leefstijl in de aanloop naar de zomer. Albert Heijn zegt hiervoor veel in huis te hebben. 

Klanten die tijdens de Zomerfitweken een challenge doen via de gratis Mijn Leefstijlcoach-app maken kans op een jaar lang gratis groenten en fruit. De Allerhande heeft de nieuwste AH Lijfstijlgids met inspiratie en tips. Ook zijn er in de winkel en online handige producten in het assortiment en veel relevante aanbiedingen te vinden.

Bron: Levensmiddelenkrant