Aldi-Winkel-03.jpg Foto: Aldi

Formules

Aldi voor de tweede keer Top Employer

CULEMBORG – Supermarktdiscounter Aldi is voor het tweede opeenvolgende jaar gecertificeerd als Top Employer. De toekenning van het certificaat door het Top Employer Institute is voor het bedrijf een erkenning voor de stappen die de keten in Nederland zet naar aantrekkelijk werkgeverschap.

Redactie |

“Het is een logisch gevolg van de transformatie die ALDI enkele jaren geleden heeft ingezet. Dat betekent onder meer aandacht voor de organisatiestructuur, met nieuwe afdelingen, nieuwe taken, andere rollen en aanvullende verantwoordelijkheden. De rol van HR staat daarbij niet op zichzelf, het is een gezamenlijke inspanning”, aldus Carla van Lingen, managing director people & culture bij ALDI in Nederland.

Aldi werkt op dit moment aan een moderniseringsslag en gebruikt daarbij technologische ontwikkelingen en digitalisering, zowel voor de werkprocessen als in de dc’s, winkels en kantoren. Daarbij komt ook wat je als werkgever te betekenen hebt. Snelheid en flexibiliteit zijn hierin de toverwoorden. “Het tempo en de mate waarin we vernieuwingen voltooien, is ongekend. Van instrumenteel denken naar een ‘employee lifecycle’ filosofie. Dat wij ons voor de tweede keer op rij Top Employer mogen noemen, zien we dan ook als een mooie beloning”, vervolgt Van Lingen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: