Carrefour.jpg

Buitenland

Belgische super verhuist 150 meter

ZAVENTEM – De Carrefour Express in het Belgische Sint-Pieters-Leeuw heeft haar oorspronkelijke pand aan de Pauwstraat verruild voor een nieuw pand, 150 meter verderop, om haar vaste klanten te kunnen blijven bedienen. Inmiddels heeft de supermarkt van Adam Karimi de deuren van haar nieuwe, maar tóch vertrouwde, winkel geopend.

Yentl Bocxe Strik |

Hoewel er veel veranderd is aan de winkel, blijven de gezichten vertrouwd, zo stelt Carrefour in haar berichtgeving. Franchisepartner Karimi en zijn team verhuisden namelijk gewoon mee. “De ruimte is volledig leeggemaakt en opnieuw ingericht met een ultramodern koelsysteem. Alles werd in het werk gesteld om van deze nieuwe winkel het dagelijkse winkelpunt in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw te maken”, stelt Carrefour in haar berichtgeving.

De nieuwe winkel van Karimi biedt een verkoopoppervlakte van 287 m² en een assortiment op maat. Daarbij heeft de express-winkel plaats gemaakt voor een selectie lokale producten en producten van het huismerk Carrefour. Ook heeft de winkel een ruim aanbod in biologische- en vegetarische producten. De winkel heeft een inpandige, dagverse slagerij en een selectie seizoensvis. Afhankelijk van het seizoen verkoopt de winkel verse vruchtensappen. De bakkerij biedt ter plaatse gebakken brood en verse ontbijtkoeken.

Bron: Levensmiddelenkrant