Formules

Bezorger Ubermart shopt bij lokale super

ROTTERDAM – Met Ubermart is Nederland een nieuwe websuper rijker. Deze nieuwe bezorgservice verzamelt de bestellingen in reguliere supermarkten, maar rekent een hogere prijs voor dezelfde artikelen.

Peter Smit |

Ubermart is deze week gestart in de regio Rotterdam, maar streeft naar een snelle landelijke uitrol. De dienst maakt gebruik van personal shoppers, medewerkers, die bestellingen binnen twee uur thuis afleveren. De Ubermart-shoppers verzamelen de bestellingen bij lokale supermarkten. Volgens de initiatiefnemers bieden ze daardoor een sneller alternatief voor bestaande websupers die nog niet op dag van bestellen kunnen afleveren.

Bezorgfee
Klanten van Ubermart beschikken over een assortiment van 20 duizend producten. Na het plaatsen van een bestelling zal het systeem automatisch een personal shopper aanstellen die het dichtst bij de klant in de buurt zit. Deze verzamelt de boodschappen en levert ze zo snel mogelijk af op de door de klant gekozen locatie en gewenste tijdstip. Ubermart rekent voor producten een hogere prijs dan zij zelf in de supermarkt betaald. Daarnaast rekent de personal shopper tot een totaalbedrag van 60 euro een bezorgfee van 4,99 euro, daarboven is het bezorgen gratis.

Toekomst
De oprichters zien een grote toekomst voor Ubermart. Nederlanders brengen gemiddeld 2 jaar van hun leven door in een supermarkt. Velen zijn daarom bereidt wat extra te betalen om kostbare tijd te besparen, aldus het bedrijf.

Bron: Levensmiddelenkrant

ubermart_logo-a840x630.jpg