Boon’s Markt duikt in horeca

UTRECHT - Tegenover de Utrechtse Winkel van Sinkel middenin het centrum start C1000-ondernemer André van Ek met een Boon’s Markt. De stadssuper herbergt versbereide wokmaaltijden, sushi en broodjes en een horecahoek.

Joost Agterhoek |

Doordat enkele winkels samenvoegen komt Van Ek op de grootste supermarkt in de binnenstad uit. Na met een aantal partijen te spreken koos Van Ek voor Boon’s Markt. Van Ek is de eerste ondernemer voor de formule. Een geweldig project en de perfecte partner, zegt de C1000-ondernemer. Zijn andere winkel in Zeist wordt een Jumbo maar de focus ligt nu op Utrecht. De Boon’s Markt krijgt een lange take awaycounter waar verse wokmaaltijden, sushi en belegde broodjes worden bereid. De kelder van de winkel wordt omgetoverd tot horecadeel voor klanten die de verse gerechten liever ter plekke opeten. Het supermarktaanbod is echter ook op orde: 180.000 sku’s waar Van Ek in sommige versgroepen verdergaat dan de andere Boon’s Markten. Zoals in kant-en-klaar en biologisch. “Kortom: anders dan anders”, zegt van Ek. “Deze plek zit vol dynamiek, en daar hoort een dynamische winkel bij.”

Bron: Levensmiddelenkrant

andre_van_ek.png