LinkedIn-post-overname-2-800x800.png

Fabrikanten

Bridor neemt Pandriks over

MEPPEL/RENNES – Bridor versnelt haar groei in de bakkerijsector met de overname van Pandriks. Het bedrijf is bekend van de in-store bake off-producten en producten onder het eigen merk SlooOW om thuis af te bakken.

Redactie |

Met deze overname bouwt Bridor voort op de strategie van de LE DUFF Group (het moederbedrijf), die haar succes heeft gebouwd om focus te hebben op ‘kwaliteit en verwennerij op het bord voor het welzijn van de consument’, aldus Louis Le Duff, oprichtingsvoorzitter van de Le Duff Group. De integratie van PANDRIKS zal de productiecapaciteit van de Groep vergroten en haar productportfolio versterken, met name in de markt van biologische bakkerijproducten. Het zal ook de positie van de Groep in Noordwest-Europa versterken en een getalenteerd team van professionals aan boord brengen die een gemeenschappelijke visie delen om te leren en kennis door te geven. 

Philippe Morin, ceo wereldwijd bij Bridor: "De overname van Pandriks is in lijn met de strategie van Bridor. Het geeft ons de mogelijkheid om een leidende positie te nemen in belangrijke markten zoals Nederland en Duitsland. Deze overname zal ook onze teams versterken met de zeer ervaren, gekwalificeerde en gemotiveerde mensen van Pandriks. Pandriks zal het doel van Bridor tot leven brengen: "Share the bakery cultures of the world."

Peter van den Berg, ceo Pandriks voegt daar aan toe: "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen nu we met Bridor aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen. Pandriks is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wil investeren in verdere uitbreiding om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Met Le Duff Group als onze nieuwe aandeelhouder geloven we dat het mogelijk is om onze doelen te bereiken met behoud van onze unieke identiteit, filosofie en strategie."

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops