campina sport.jpg V.l.n.r.: Anne Luijten (atleet), Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF), Thomas Gribnau (marketing director Nederland bij FrieslandCampina), Jetze Plat (atleet)

Fabrikanten

Campina en NOC*NSF tot minstens 2026 samen

AMERSFOORT – De samenwerking tussen sportkoepel NOC*NSF en zuivelmerk Campina is verlengd tot 2026. De samenwerking is in 2015 begonnen waarbij Campina zorgt voor de juiste zuivel en eiwitsupplementen voor topsporters van TeamNL. Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs in 2024 zorgt het zuivelbedrijf voor een goed en gezond ontbijt.

Redactie |

Thomas Gribnau, marketing director bij FrieslandCampina: "Wij zijn al jaren trotse partner van een van de mooiste sportorganisaties van Nederland. Het is ontzettend gaaf om te weten dat TeamNL tijdens de Olympische en Paralympische spelen elke dag opstaat met onze producten en Campina zo een steentje kan bijdragen aan het Nederlandse succes op de Spelen. Met een goed ontbijt kunnen we zorgen voor een betere morgen voor de topsporters, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen."  

Handbiker Jetze Plat: "Naast bewegen is goede voeding enorm belangrijk voor mij. Zuivel levert belangrijke voedingsstoffen zoals proteïne die we dagelijks nodig hebben voor optimaal spierherstel en een fit gevoel. We willen elke dag vol energie beginnen en de zuivel van Campina vormt daar een gezonde en goede basis voor."   

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: