De-Vegetarische-Slager---Gehacktmolen.jpg

Fabrikanten

De Vegetarische Slager opent eigen slagerij op Dierendag

ROTTERDAM – Op 4 oktober, Wereld Dierendag, opent De Vegetarische Slager een eigen plantaardige slagerij in Rotterdam. Precies dertien jaar geleden opende het bedrijf zijn eerste conceptstore. Naast de verkoop van de vegetarische vleesvervangers kunnen klanten ook ter plekke proeven van een menu. Exclusief voor De Slagerij zijn de handgemaakte producten die alleen in de winkel te koop zijn.

Redactie |

“We zijn erg blij met de opening van de grootste plantaardige slagerswinkel van Nederland”, zegt ceo Hugo Verkuil. “Wat deze slagerij uniek maakt, is dat de producten in onze schappen plantaardig zijn en toch de herkenbare eigenschappen van vleesklassiekers hebben. Op smaak, structuur en voedingswaarde willen we geen concessies doen, en dat proef je. Daarbij werken we hier ook met nieuwe, handgemaakte producten die exclusief bij deze slagerij te vinden zijn. Echt vakmanschap. Het assortiment in deze plantaardige slagerij is daarmee niet alleen van hoge kwaliteit, maar blijft ook verrassend. Zo is elk bezoek de moeite waard.”

In dertien jaar is De Vegetarische Slager uitgegroeid tot een bedrijf waarvan de producten in meer dan 55 landen te koop zijn bij ruim 40.000 verkooppunten. Het merk won meer dan 25 onderscheidingen voor zijn producten, bracht twee kookboeken uit en opende een pop-up restaurant en een vegetarische lunchroom.

De Slagerij aan in de Pannekoekstraat 18A in Rotterdam is vanaf dierendag vijf dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Bron: Levensmiddelenkrant