Linne1.jpg Foto: Eric Brosius, Boon Food Group

Formules

Dertigste Boon’s Markt geopend in Linne

LINNE – In het Limburgse Linne opent op 15 mei de dertigste Boon’s Markt. In de voormalige Jan Linders, die september vorig jaar de deuren sloot, is in een maand tijd een nieuwe winkel ingericht. Na een half jaar zonder supermarkt kunnen de inwoners van Linne weer boodschappen doen in hun eigen gemeenschap.

Redactie |

Het bijzondere aan een Boon’s Markt is het versplein, een grote agf-afdeling. Naast het brood en banket wordt in de winkel van de familie Geurts de beroemde vlaaien van de regionale bakker Hannen uit Herten verkocht. Naast de gewone producten zijn er speciale schappen met lokale producten die worden ondersteund door nostalgische foto’s van beeldbepalende plekken in Linne.

"Wij zijn ontzettend trots op het resultaat," zegt de familie Geurts. "De afgelopen dagen hebben veel inwoners al een kijkje genomen en iedereen is onder de indruk van de grootte en het aanbod. We willen de supermarkt zijn voor iedereen in Linne en omgeving, een plek waar mensen hun boodschappen doen en elkaar ontmoeten. Daarom hebben we zowel traditionele kassa's als zelfscankassa's en kunnen klanten ook via een app hun boodschappen scannen en afrekenen. Iedereen kan dus kiezen wat het beste bij hen past.”

Linne3.jpg Foto: Eric Brosius, Boon Food Group

Eric Brosius, manager acquisitie van Boon Food Group, is verheugd over de nieuwe vestiging: "Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Diverse inwoners en andere belanghebbenden hebben geijverd voor de terugkeer van een supermarkt in Linne. Ook de medewerking van de gemeente en de pandeigenaar was essentieel. Dank aan iedereen voor de steun."

Willem Boon, commercieel directeur, voegt toe: "Tien jaar geleden openden we onze eerste Boon's Markt. Ik had niet kunnen voorzien dat onze groei, vooral in de laatste jaren, zo voorspoedig zou verlopen. Ons onderscheidende versplein slaat echt aan bij de consument en trekt ook veel belangstelling van ondernemers van andere formules en kandidaat-ondernemers. Als familiebedrijf geloven we in samenwerking met ondernemers die de behoeften van de lokale consument goed kennen. We blijven gestaag verder bouwen aan de Boon's Markt."

Bron: Levensmiddelenkrant