Formules

Directie Plus past taakverdeling aan

UTRECHT – Binnen de directie van Plus zullen de portefeuilles anders worden verdeeld. Na de fusie in januari tussen Plus en Coop zijn er ruim zestig winkels omgebouwd en is de logistiek, supply chain en ict goed op weg met de integratie. Voor Plus breekt er een nieuwe fase aan.

Gerard van Oosbree |

Albert Voogd stopt met de functie van interim ceo van Coop. De operationele aansturing van Coop komt tot de integratie compleet is voor rekening van Fred Bosch. Duncan Hoy krijgt de algemene leiding over Plus en Mayte Oosterveld wordt financieel directeur van de formule.

Dankbaarheid
Harry Bruijniks, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De eerste tien maanden hebben de strategische rationale voor de fusie tussen PLUS en Coop volledig bevestigd en onze marktpositie verder versterkt. Terwijl we hard werken aan de integratie en de Coop-winkels in rap tempo overgaan naar de Plus-formule, is het van essentieel belang dat de Coop-formule goed blijft draaien. We zijn dan ook verheugd dat Fred zich hier de komende periode vol voor zal inzetten, terwijl tegelijkertijd de financiële portefeuille uitstekend geborgd is bij Mayte. Ik wil ook mijn dankbaarheid uitspreken aan Albert Voogd die de afgelopen maanden met verve de rol van interim CEO van Coop heeft vervuld. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe taakverdeling zal bijdragen aan het succes van de nieuwe gecombineerde coöperatie.”  

Bron: Levensmiddelenkrant

plus-retail-banner5.jpg