Gouden_Partner_bekend_370x250.jpg

Awards - Gouden Partner

63 fabrikanten hebben prijs

NIEUWVEEN - Welke fabrikanten werkten de afgelopen twee jaar het beste samen met de supermarktformules? Jaarlijks deelt Levensmiddelenkrant de Gouden Partner-award uit aan fabrikanten die door inkopers en category managers van de verschillende supermarktorganisaties meer dan positief zijn beoordeeld op dit vlak.

Redactie |

De fabrikanten worden per categorie beoordeeld, iedere categorie komt om de twee jaar terug. Dit jaar ging het om 23 categorieën, die dus voor het laatst in 2021 beoordeeld werden. Wie hebben hun titel weten te prolongeren? Het is elke keer weer een spannend proces. Per categorie zijn er 4 criteria waarop de fabrikanten beoordeeld worden: Omzetprestatie, Rendementsbijdrage, Meedenken op niveau assortimentsgroep en Succes van producten en innovaties. Zo zijn er vier titels per categorie. 

De 92 Gouden Partners die aldus te vergeven zijn, werden dit jaar verdeeld over 63 fabrikanten. Sommige winnen op meerdere criteria of in verschillende categorieën. Maar laten we er niet langer omheen dralen. Klik hier voor de winnaars van de Gouden Partner 2023.

Bron: Levensmiddelenkrant