maripaan uitreiking.jpg

Ondernemers

Elf Maripaan Jumbo’s krijgen Super Supermarkt Keurmerk

WOERDEN – Elf Jumbo supermarkten van de Maripaan Groep krijgen donderdag 23 mei het Super Supermarkt Keurmerk uitgereikt. De keurmerken zullen door de directeur van Maripaan, Paul Papo, in ontvangst worden genomen namens alle winkels.

Redactie |

Alle winkels hebben afzonderlijk van elkaar de certificering doorlopen en aangetoond op alle zeven thema’s, lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzame energie, slimme logistiek, veilige omgeving en bewuste afvalreductie, positief te scoren op de zware toetsing. "Ondernemers die het keurmerk behalen zijn innovatief en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen", schrijft SSK.

De keurmerken worden uitgereikt door de voorzitter van de Stichting SSK Bram de Jong in aanwezigheid van wethouders Inge Jongman van de gemeente Groningen, Robert Meijer van de gemeente Noordenveld en Jelle Boerema van de gemeente Achtkarspelen. Het SSK is een initiatief van brancheorganisatie het Vakcentrum en kennisinstituut TNO.

De elf Jumbo’s zijn Groningen Meerstad, Roden, Grote Markt Groningen, Haren Anjerplein, Leek, Bedum, Groningen Reitdiep, Groningen Wilhelminakade, Surhuisterveen, Foodmarkt Groningen en Drachten Stationsweg.

Bron: Levensmiddelenkrant