Flink Zorgboodschap Leef3 2.jpg

E-commerce

Flink gaat zorgmaaltijden bezorgen

AMERSFOORT – Flink gaat samen met Zorgboodschap en Leef3.nu ouderen in Amersfoort van zorgmaaltijden voorzien. Het zijn maaltijden die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van de doelgroep. Flink gaat de boodschappen per fiets bezorgen bij de ouderen, die mede hierdoor zo lang en plezierig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Redactie |

Zorgboodschap, dat deel uitmaakt van Boon Food Group, levert boodschappen, maaltijden en non-food artikelen voor de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. Leef3.nu heeft als doel mensen zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. De organisaties hebben samen een assortiment ontwikkeld dat speciaal voor senioren is en bestaat uit tien kant-en-klare zorgmaaltijden. Deze bevatten bouwstoffen die bevorderend zijn voor de gezondheid en de maaltijden zijn bereid met seizoensgroenten. Ouderen kunnen onder andere kiezen uit kipsaté in pindasaus met bami goreng, lasagne, of rookworst met jus en stamppot boerenkool. De maaltijden kunnen worden aangevuld met dagelijkse boodschappen via de app van Flink.

Robin Kiesler, managing director bij de flitsbezorger: “Bij Flink vinden we het belangrijk bij te dragen aan de gemeenschap. Vanuit onze constructieve samenwerking met Boon Food Group werden we getriggerd om een specifieke oplossing voor de seniorenmarkt te ontwikkelen. Samen met Zorgboodschap en Leef3.nu rollen we dit concept nu uit in Amersfoort en bij succes hopelijk over heel Nederland.” Flink geeft aan het belangrijk te vinden om bij te dragen aan de buurt waarin zij zich bevinden.

Bron: Levensmiddelenkrant