1691668925924.png

Formules

Genomineerden Beste Winkelketen en Webshop 2023-2024 bekend

AMERSFOORT – De genomineerden voor de ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland’ en de ‘ABN Amro Webshop Award the Netherlands’ zijn bekend. Voor de editie 2023-2024 zijn meer dan 500 retailers beoordeeld door meer dan 162.000 consumenten. Dat heeft 98 nominaties opgeleverd. De verkiezingen zijn een initiatief van Q&A Insights BV.

Redactie |

Voor de prijs Beste Winkelketen zijn in de categorie ‘supermarkten’ Albert Heijn, Dirk, Hoogvliet, Jumbo en Lidl genomineerd. In de categorie ‘eten & drinken speciaalzaken’ zijn het Albert Heijn to go, Gall & Gall, Keurslager en Mitra drankenspeciaalzaken op het lijstje terecht gekomen.

Voor de Webshop Awards komen in de categorie ‘supermarkten’ ook weer Albert Heijn, Hoogvliet en Jumbo voor, aangevuld met Picnic. Bij ‘eten & drinken speciaalzaken' zijn Koffievoordeel en Mitra genomineerd.

Op 21 september worden de categorie-winnaars bekendgemaakt. Consumenten krijgen van 26 september tot 26 oktober de mogelijkheid te stemmen op deze winnaars om zo de overall winnaars te bepalen. Deze worden op 2 november op het ‘Retailer of the Year’-gala bekendgemaakt. Daarnaast worden er nog een aantal prijzen uitgereikt door een vakjury.

De volledige lijst met alle categorieën staat hier.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: