getir-amsterdam-2_1622557505791.jpeg

E-commerce

Getir intensiveert samenwerking met Thuisbezorgd.nl

AMSTERDAM – Getir voegt het assortiment van Gorillas toe aan Thuisbezorgd.nl. In alle plaatsen in Nederland waar de flitsbezorgers actief zijn kunnen klanten de producten via de app en website van Thuisbezorgd.nl bestellen. De bestellingen woorden verwerkt en bezorgd door bezorgers van Getir of Gorillas. Sinds afgelopen mei is het assortiment van Getir al te bestellen.

Redactie |

"Als de pionier op het gebied van snelle bezorging van boodschappen streven we ernaar om onze klanten kostbare tijd terug te geven”, zegt Florian Brunsting, general manager Nederland van Getir en Gorillas. Daarom zien we deze samenwerking met een van de toonaangevende marktplaatsen voor maaltijdbezorging als een win-winsituatie. De Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl kunnen nu ook genieten van het gemak van onze uitgebreide selectie van ongeveer 2.000 alledaagse artikelen, waaronder veel lokale producten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de klantenbasis van Thuisbezorgd.nl, waardoor we in Nederland verder groeien”.

Keuze
Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl, voegt daaraan toe: “Thuisbezorgd.nl biedt de consument een steeds bredere keuze, variërend van heerlijke maaltijden van hun favoriete lokale restaurant tot het bestellen van essentiële boodschappen en verse producten. Het uitgebreide assortiment van Getir en Gorillas is een mooie aanvulling op ons aanbod”.

Beide managers geven aan dat de bedrijven dezelfde visie hebben op belangrijke maatschappelijke onderwerpen. “Onze bezorgers zijn in loondienst en beide bedrijven investeren in verkeersveiligheid en werken samen met partners TeamAlert (Thuisbezorgd.nl) en Veilig Verkeer Nederland (Getir)”.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

Lees meer over: