Jan Linders beste in bier groepsfoto.jpg V.l.n.r. Ellen Claassens en Simon Callewier (AB Inbev), Richard Versleijen, Bram Rikken en Stan Raemakers (Jan Linders).

Formules

Jan Linders voor de 11 keer Beste Biersupermarkt

NIEUW BERGEN – Supermarktketen Jan Linders is voor de 11de keer uitgeroepen tot beste biersupermarkt van Nederland. Onderzoeksbureau GfK beoordeelt Jan Linders op 17 van de 19 aspecten als beste. Hierdoor sleept de supermarkt wederom de titel ‘Beste Biersupermarkt' binnen.

Redactie |

Bij de consumentenbeoordeling krijgt Jan Linders een 7,72. Er wordt gelet op aspecten als 'aantrekkelijke aanbiedingen’ en ‘voldoende' voorraad. Op deze punten, evenals op de keuze in speciaalbier, seizoensspeciaalbier, pils, alcoholvrij en licht alcoholisch bier, scoort Jan Linders van alle supermarkten als beste. Het GfK Consumer Panel vraagt consumenten in een online onderzoek om een waarderingscijfer te geven over het bierschap van de retailer waar zij hun bieren kopen. In dit onderzoek wordt de retailer op 19 aspecten beoordeeld voor de categorie bier.

Kroon op het werk
“Dit is de kroon op het werk van alle collega’s die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan de bier- en speciaalbiercategorie van Jan Linders. Ons unieke en uitgebreide bierschap wordt gewaardeerd door onze klanten. Dat zien we terug in de deze bekroning, maar zeker ook in de reacties van klanten. Uiteraard blijven wij daarom ook in de toekomst in onze Albert Heijn Jan Linders-winkels klanten verrassen met een zeer uitgebreid bierassortiment,” aldus unit manager Bram Rikken, verantwoordelijk voor bier bij Jan Linders. 

Bron: Levensmiddelenkrant

 

Lees meer over: