Formules

Ondernemers

Jumbo franchisers akkoord met nieuw conditiestelsel

VEGHEL – De franchiseondernemers van Jumbo zijn akkoord gegaan met een nieuw conditiestelsel. Hierin zijn de financiële afspraken tussen Jumbo en de ondernemers vastgelegd. De nieuwe afspraken gaan in op 1 januari 2023 en zijn voor vier jaar.

Gerard van Oosbree |

Meer dan de helft van de 700 Jumbo winkels wordt geleid door zelfstandige ondernemers. Jumbo betrekt deze groep nauw bij de uitvoering van de commerciële plannen. De afspraken hierover zijn vastgelegd in het conditiestelsel. Niet alleen afspraken voor de fysieke winkels zijn in het conditiestelsel meegenomen. Ook de afspraken voor e-commerce zijn verlengd en uitgebreid.

Groeien
“Het nieuwe conditiestelsel geeft ondernemers ook een stevige impuls om verder te groeien in de categorieën vers en verskeukens”, zegt Jumbo-ondernemer en voorzitter van de ondernemersvereniging Johan Plemp. “De afspraken voor online zijn onder meer uitgebreid met het aanbod van Gorillas en hoe Jumbo en de ondernemers beiden kunnen profiteren van de samenwerking met Hema. Ons devies Samen, Ondernemen, Winnen komt zo helemaal tot zijn recht.”

Bron: Levensmiddelenkrant

jumbo-winkel.jpg