01-JUMBO-Foodmarkt-Naalwijk.jpg Edward Koornneef temidden van familie en Jumbo directieleden bij de opening van de Foodmarkt in Naaldwijk vorig jaar

Formules

Jumbo Koornneef opent in 2024 zevende winkel in Monster

MONSTER – Volgend jaar juni opent Edward Koornneef in het Zuid-Hollandse Monster zijn zevende Jumbo-supermarkt. De winkel komt in het voormalige Aldi-pand aan het Kerkplein en krijgt een oppervlakte van 2300 vierkante meter.

Redactie |

“Ik kijk er nu al naar uit om de inwoners van Monster en omgeving volgend jaar kennis te laten maken met de Jumbo Koornneef-formule. De nieuwe supermarkt wordt qua oppervlakte een stuk groter dan de huidige Jumbo-winkel, waardoor we een groot assortiment aan kunnen bieden wat zich grotendeels richt op foodbeleving”, schrijft Koornneef op LinkedIn.

De huidige Jumbo van Nico en Petra Paardekooper aan de Molenstraat sluit volgend jaar de deuren. Het contract dat het echtpaar heeft met Jumbo loopt tot juni 2024 en zal niet worden verlengd, bevestigt Nico Paardekooper in het AD. Koornneef meldt dat het personeel van de winkel in dienst zal komen bij Jumbo-Koornneef.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: