Yasminhargreavesphotography-0123.jpg

Formules

Jumbo Nistelrode opent na verbouwing

NISTELRODE – Jumbo heeft haar winkel in Nistelrode uitgebreid verbouwd en voorzien van een nieuw uiterlijk. Ceo Ton van Veen heeft op de dag van de heropening, woensdag 29 november, de deuren geopend.

De winkel heeft nu een uitgebreider assortiment dan voorheen met onder andere vers belegde broodjes, Aziatische rijsttwafels en pizza’s. Daarnaast is er volgens Jumbo een verbeterde routing, een nieuw servicepunt en een nieuw ingericht kassapark met vijf self check-out kassa’s en een kletskassa. Filiaalmanager Frans van Woerkom: “Met het hele winkelteam kijk ik er naar uit om klanten uit Nistelrode en omgeving te verwelkomen in onze verbouwde winkel van 1.200 vierkante meter. Ze kunnen weer bij ons terecht voor wat ze van Jumbo gewend zijn: de beste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen.”

Duurzaamheid
Jumbo heeft als ambitie dat alle energie die in de winkels wordt gebruikt, in 2030 fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. In Nistelrode is daar rekening mee gehouden. De koelingen hebben een dagafdekking, er is opnieuw geïsoleerd, er is led-verlichting en de winkel is gasloos. De restwarmte van de koelinstallatie wordt namelijk gebruikt om de winkel te verwarmen. 

Bron: Levensmiddelenkrant