Opening-Jumbo-Middelkerke-foto1-1024x683.jpg

Formules

Jumbo opent 6e winkel in West-Vlaanderen

MIDDELKERKE – Jumbo breidt verder uit in België met de opening van haar 31e winkel ten zuiden van de grens. Deze staat in het West-Vlaamse Middelkerke, aan de Oostendelaan 300C.

Redactie |

De winkel is gloednieuws en heeft een totaaloppervlakte van 2300 vierkante meter, waar een team dat uit 42 medewerkers bestaat aan de slag gaat. Filiaalmanager Jeroen De Meyer: “We zijn enorm verheugd met het resultaat. Bij Jumbo Middelkerke komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Middelkerke biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.” 

Het filiaal heeft ook een groot lokaal en Belgisch assortiment. Directeur België van Jumbo Peter Isaac: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Middelkerke. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!”.  

Bron: Levensmiddelenkrant