01_Jumbo-Belgie-opent-achtste-winkel-in-Limburg-1024x683.jpeg De nieuwe Jumbo in Bilzen wordt geopend door filiaalmanager Christophe De Mayer, managing director van Jumbo België Peter Isaac, burgemeester van Bilzen Bruno Steegen en het team van Jumbo Bilzen.

Buitenland

Jumbo opent achtste winkel in Belgisch Limburg

BILZEN – In de Belgisch-Limburgse plaats Bilzen, 15 kilometer ten westen van Maastricht, heeft Jumbo haar achtste winkel in de provincie geopend. De teller voor heel België staat nu op 29. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 2532 vierkante meter.

Redactie |

“We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stelt Christophe De Mayer, filiaalmanager van Jumbo Bilzen. “Bij Jumbo Bilzen komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Bilzen biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.”

Peter Isaac, managing director van Jumbo België: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Bilzen. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten.” Om dat doel te bereiken voert de winkel ook lokaal en Belgisch assortiment.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: