B-L_PRESS-6.jpg Samuel Levie, Koen Regout, Geert van Wersch

Fabrikanten

Koen Regout nieuwe ceo Brandt & Levie

AMSTERDAM - Worstenmakerij Brandt & Levie heeft vanaf deze maand een nieuwe ceo in de persoon van Koen Regout. Hij neemt de functie over van medeoprichter Geert van Wersch die samen met de twee andere oprichters Samuel Levie en Jiri Brandt nauw bij het bedrijf betrokken blijven.

Regout werkte hiervoor als managing director bij Koninklijke Verkade en onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. “Ik ben onder de indruk van wat de mannen met hun team hebben neergezet en kijk er naar uit de missie van Brandt & Levie samen nog verder uit te dragen.”

“Ik ben ontzettend trots op waar we nu staan, een prachtige productielocatie, met een fantastisch team dat geweldige producten maakt. We zien volop kansen en daarbij zochten we een directeur met de hierbij horende kennis en ervaring. Koen heeft een brede commerciële én maatschappelijke achtergrond. Deze combinatie geeft ons veel vertrouwen dat hij naast commercieel inzicht ook intrinsiek gedreven is om de wereld mooier achter te laten. Wat ons betreft de perfecte directeur voor Brandt & Levie”, zegt oud-ceo Van Wersch.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops