steak-3766548_1280.jpg

Fabrikanten

Krachtenbundeling Van Loon Group en Q-group

SON – Meer kennis en ervaring met elkaar delen. Dat gaan Van Loon Group en Q-group doen. Ze hebben bekendgemaakt hun krachten te bundelen om met vlees- en convenienceproducten beter in te spelen op de snel veranderende vraag van de markt.

Redactie |

Hun doel is om verdere groei in de Benelux te realiseren. Het plan is dat Van Loon Group geleidelijk instapt in Q-group en via een minderheidsbelang 100 procent van de aandelen van Q-group overneemt. Bijzonder is dat beide bedrijven recentelijk hun 50-jarig jubileum hebben gevierd. 

Intensivering 
Guy de Bruycker, uitvoerend voorzitter Q-group: “We mogen niet blind zijn voor de uitdagingen welke op ons afkomen. Door de intensieve samenwerking met een grote speler als Van Loon Group kunnen we ons traject van verdere professionalisering sneller en efficiënter realiseren. Dit komt alle stakeholders ten goede. Deze krachtenbundeling zal Q-group toelaten om verder te groeien en zijn marktpositie nog te verstevigen.” De directie, het management van Q-group en de actieve aandeelhouders van de familie De Bruycker blijven zelfstandig opereren.
Erik van Loon, eigenaar en voorzitter Raad van Commissarissen Van Loon Group voegt toe: ”Van Loon Group gelooft in de capaciteiten van Q-group en haar medewerkers en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Met deze samenwerking zijn wij in staat een mooie positie op de Belgische foodservice markt te verwerven.”

De krachtenbundeling is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de Belgische mededingingsautoriteit.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops