De Vegetarische Slager en Mealhero slaan handen ineen

AMSTERDAM – Om in te spelen op de stijgende vraag naar vegetarische of veganistische maaltijden en deze ook te beantwoorden met een makkelijk te bereiden variant, slaat Mealhero de handen ineen met De Vegetarische Slager. Mealhero, een Belgische foodtech scale-up, lanceerde begin dit jaar officieel in Nederland.

Mealhero bezorgt een boodschappenpakket vol met vriesverse ingrediënten, deze kan de consument vervolgens opwarmen met slimme kooktechnologie in een meegeleverde slimme stomer. De samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt voor acht nieuwe opties. Van Vegetarische Gehacktballetjes in kersensaus met aardappel tot een vegan oosterse curry.

Jeroen Spitaels, medeoprichter en ceo van Mealhero: “Met Mealhero willen we laten zien dat dagelijks vers en gezond koken heel gemakkelijk kan zijn. Vegetarische en veganistische gerechten zijn niet meer weg te denken uit het voedingspatroon van veel mensen. Deze samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven. Ik ben ontzettend trots om onze krachten te bundelen met dit mooie, Nederlandse merk.”

Bron: Levensmiddelenkrant