Dekamarkt Wormerveer heropent met veel vers

VELSEN-NOORD – Burgemeester Jan Hamming en directeur van Dekamarkt Pieter Rozendaal hebben Dekamarkt Wormerveer vanmorgen heropend. Na de instorting van de parkeergarage op 18 september 2018 gingen winkel en garage op de schop.

Vers krijgt een prominente plek in de nieuwe winkel, maakte Dekamarkt eerder al bekend aan de Levensmiddelenkrant. De groente- en fruitafdeling is uitgebreid, er is een nieuwe eigen slagerij met ambachtelijk vlees. Verderop moet de geur van vers brood klanten lokken, net als de ter plekke te branden noten. Consumenten kunnen kaas en carpaccio zelf snijden.

Sponsoractie
Tegelijkertijd kondigt Dekamarkt een sponsoractie aan. “We hebben 5000 euro ter beschikking gesteld om te verdelen over drie deelnemende sportclubs”, laat de formule weten. “Tot en met 16 november kunnen klanten van de winkel in Wormerveer bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld. Met een voucher dat ze bij besteding van tien euro aan boodschappen ontvangen, kunnen klanten ‘stemmen’ op één van de clubs.”

Supermarktmanager Ben Zwirs: “Ik ben supertrots op al die mensen die in zo’n korte tijd deze prachtige winkel hebben neergezet. Samen met mijn team ga ik er een succes van maken. Ik nodig iedereen uit om te komen kijken.”

Bron: Levensmiddelenkrant