Jan Linders opent nieuwe winkel in Maastricht

MAASTRICHT – Vlak voor de opening van de door Jan Linders omgebouwde Jumbo in Drunen opent de supermarkt uit het zuiden een winkel in Maastricht. Ook deze is compleet nieuw. Het is de derde zaak van de keten in de hoofdstad van Limburg en hij bevindt zich in nieuwbouwwijk Hoolhoes.

De winkel in Maastricht Noord werd geopend door onder meer algemeen directeur Ferry Moolenschot en supermarktmanager Jenny de Esch van Jan Linders. Moolenschot hoopt dat de supermarkt ‘een plek is waar iedereen graag boodschappen komt doen’. “En we hebben onze klanten veel te bieden: mooie aanbiedingen, lekkere streekproducten, de beste broden van Nederland en heerlijke verse belegde broodjes en pizza’s uit de Keuken van Jan Linders. Het team van Jan Linders Maastricht Noord gaat er alles aan doen om het onze klanten naar de zin te maken. De afgelopen tijd hebben zij heel hard gewerkt om hier een mooie supermarkt te realiseren. En dat geldt ook voor onze bouwpartners!”, voegt hij daaraan toe.

Versafdelingen
De versafdelingen staan centraal in deze supermarkt, met een uitgebreid assortiment groente en fruit, ‘heerlijke’ streekproducten en ‘het lekkerste’ brood en gebak. Ook hier vormt de Keuken van Jan Linders het hart van de supermarkt, met vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades. Een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een PostNL pakketpunt zijn ook aanwezig.
Net als tijdens de opening van de winkel in Drunen gaat de opening gepaard met veel openingsaanbiedingen, proeverijen en cadeaus.

Bron: Levensmiddelenkrant