AH lanceert bezorgservice voor kleiner huishouden

ZAANDAM – Consumenten van Albert Heijn in Haarlem kunnen vanaf vandaag met een nieuwe app online boodschappen doen voor een kleiner bedrag. Vanaf 35 euro worden de boodschappen gratis aan de deur bezorgd.

Voorlopig biedt de blauwe formule de service alleen aan in Haarlem, om het enthousiasme onder consumenten te peilen. Met de nieuwe service is het niet meer nodig om tot 50 euro aan boodschappen te bestellen en zijn er geen bezorgkosten. Via een speciale, gebruiksvriendelijke app kunnen 5.000 producten – een kwart van het totale assortiment – worden besteld. Grote producten, zoals bierkratten of grote verpakkingen toiletpapier, kunnen niet via deze dienst worden geleverd.

Consumenten uit overige steden kunnen de app ook alvast downloaden, maar zullen nog niet in staat zijn om boodschappen te bestellen. Zij kunnen echter wel aangegeven dat ze interesse hebben om gebruik te maken van Albert Heijn Compact. Mede op die gegevens zal Albert Heijn baseren naar welke gebieden de service wordt uitgebreid.

Bron: Levensmiddelenkrant