Albert Heijn introduceert nieuwe oosterse gerechten | Levensmiddelenkrant

Albert Heijn introduceert nieuwe oosterse gerechten

ZAANDAM - Albert Heijn introduceert vanaf deze maand twintig nieuwe Chinese, Indonesische, Kantonese en Thaise gerechten om een eigen rijsttafel samen te stellen.

Met de nieuwe producten wil de marktleider het bereiden van een eigen oosterse rijsttafel toegankelijker maken voor haar klanten. Voor een echte oosterse maaltijd en dus een avondje samen genieten, hoeft de consument volgens de grootgrutter uit Zaandam niet meer naar een speciaalzaak, toko of uit eten. De formule noemt de smaak van de versmaaltijden uit de Aziatische keuken authentiek en van echte restaurantkwaliteit. De leverancier maakt de traditionele recepturen voor Albert Heijn. Het zijn ambachtelijke bereidingswijzen en er worden verse ingrediënten en speciaal geselecteerde specerijen gebruikt. Alle gerechten worden op geheel authentieke wijze (op open vuur en met grote woks) bereid.

Hardlopers
De twintig nieuwe Aziatische gerechten van Albert Heijn zijn kleine porties om zo zelf een rijsttafel samen te stellen. De keten verwacht dat de Rendang, Atjar Kuning en Curry de hardlopers worden.

Bron: Levensmiddelenkrant