Fabrikanten

Baskin-Robbins stapt in horeca en retail

AMSTERDAM – Baskin-Robbins gaat nieuwe ijsproducten aan de man brengen in retail en horeca. De ijsketen presenteert deze producten tijdens de Horecava.

Lisa van der Linden |

In april 2019 zette de ijsketen voet aan wal in Nederland met een store in Nederland. Inmiddels zijn ook vestigingen in Amsterdam en Tilburg geopend. In het eerste kwartaal van 2018 en 2019 opent Baskin-Robbins een vierde vestiging in Almere en een vijfde locatie in Eindhoven. “Door het assortiment uit te breiden met ijsbekers speciaal voor de horeca en retail kunnen we op grote schaal de fans in Nederland op een handige manier van ijs voorzien”, zegt Roberto Fava, managing director van Baskin-Robbins Nederland. Er worden ijsbekers van 120 en 500 ml geïntroduceerd en Baskin-Robbins biedt horecazaken de mogelijkheid om een shop-in-shop of verkooppunt te creëren in de huidige exploitatie. Onder andere supermarkten, bioscopen, tankstations en hotels kunnen ijs aan het assortiment toevoegen.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

baskinrobbins-2.jpg