Bloomon-boeketten als test bij Albert Heijn te koop

ZAANDAM – In vier winkel van Albert Heijn zullen vier weken lang boeketten van Bloomon te koop zijn. Het doel van de test is om te bepalen of klanten behoefte hebben aan de boeketten van Bloomon in de supermarkt.

De Bloomon-boeketten zullen in de komende vier weken te koop zijn bij de volgende vestigingen van Albert Heijn: Eemplein in Amersfoort, Gelderlandplein in Amsterdam, Valkeniersplein in Breda en Stadsbrink in Wageningen. Van donderdag tot en met zondag kunnen klanten de boeketten kopen.

Testen
Constatijn Ninck Blok, directeur vers van de supermarktketen zegt: “we zijn trots op ons brede en kwalitatieve assortiment bloemen onder ons eigen merk. We denken dat Bloomon het A-merk is onder de bloemen en maken nu de stap om te testen of het toevoegen van dit merk ons aanbod verrijkt.”

Boeketten
Albert Heijn verkoopt een small en medium Bloomon-boeket en ook twee vazen van Bloomon. De prijzen zijn gelijk aan de online Bloomon prijzen, het kleine boeket voor €19.95 en het medium boeket voor €23.95. Over een maand wordt de test in de vier winkels geëvalueerd en bepaald of en hoe er een vervolg komt.