Commercieel directeur Hoogvliet vertrekt

ALPHEN AAN DEN RIJN – Henk Kessen gaat medio juni Hoogvliet verlaten als commercieel directeur. Hij wordt opgevolgd door Rutger van den Bout.

Van den Bout is sinds 1990 in dienst bij Hoogvliet en heeft naar diverse rollen binnen commercie en operatie vervuld. “Hoogvliet is een prachtig familiebedrijf, met betrokken medewerkers en met de aanstaande realisatie van het nieuwe service- en distributiecentrum klaar voor de toekomst. Het was een groot genoegen mijn steentje hieraan bij te dragen. Na 30 jaar op directieniveau in supermarktlandschap neem ik afscheid en kijk ik of er nog wat moois op mijn pad komt.”

Hoogvliet Supermarkten completeert haar directieteam verder met de aanstelling per 15 mei 2019 van Tom de Bruijn als directeur operations en Sebastiaan van Duijn en Petra van der Vlist als respectievelijk adjunct-directeur marketing & e-commerce en adjunct-directeur HR. De twee laatstgenoemden zijn reeds werkzaam bij Hoogvliet. Tom de Bruijn is afkomstig van Aldi, waar hij de laatste negen jaar directeur van de vestiging Culemborg was.

Bron: Levensmiddelenkrant