Erwin Slop nieuwe directeur winkeloperatie bij Vomar

ALKMAAR - Erwin Slop zal per 2 december van dit jaar de functie van directeur winkeloperatie bij Vomar Voordeelmarkt.

De 44-jarige Erwin Slop was tot voor kort werkzaam bij Jumbo en startte zijn carrière bij Albert Heijn. Daar was hij tot 2010 als supermarktmanager verantwoordelijk voor verschillende vestigingen. Hij was ook werkzaam bij A.S. Watson en C1000.

Succesvol
Vomar-ceo Aart van Haren: “2019 is tot dusver een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn.We zijn buitengewoon verheugd dat we Erwin Slop bereid hebben gevonden ons directieteam te komen versterken en zijn ervan overtuigd dat zijn grote ervaring en expertise op operationeel gebied voor nog meer tevreden klanten zal gaan zorgen.”

Winkeloperatie
Erwin Slop gaat leiding geven aan de gehele winkeloperatie van Vomar Voordeelmarkt met aan het eind van het jaar 69 filialen en 6.500 medewerkers. De Vomar Voordeelmarkt winkels worden wekelijks bezocht door ruim 900.000 klanten.

Bron: Levensmiddelenkrant