Extra Max Verstappen-auto’s voor Jumbo

VEGHEL – Jumbo laat extra Max Verstappen-raceauto’s produceren om alle klanten die een volle spaarkaart hebben tegemoet te komen. Nog voordat de spaaractie was afgelopen waren de schaalmodellen al op.

‘Hoewel er op basis van het succes van voorgaande acties rekening gehouden was met een groter aantal beschikbare schaalmodellen, blijkt ook dit collectors item nog sneller de winkels uit te racen dan gedacht. Om ervoor te zorgen dat alle klanten met een volle spaarkaart de auto kunnen ontvangen, heeft Jumbo besloten om een extra voorraad bij te laten produceren’, aldus de supermarktketen.

Extra
Roy van Keulen, Executive directeur Brand & Marketing van Jumbo: “De populariteit van het talent Max Verstappen is ongekend en deze spaaractie overtreft weer al onze verwachtingen. Hoewel het om een op = op spaaractie gaat, willen we toch zo veel mogelijk klanten blij maken. Daarom gaan we anders dan voorgaande jaren een flinke voorraad van de collectors item auto’s bij maken. Zo willen we nog voor het einde van het jaar ook de laatste Max fans blij maken.”

Aston Martin
Die modelauto is een 1:24-replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing, de editie waarmee Verstappen de GP in Oostenrijk won. Die is herkenbaar aan de gele banden, het Jumbo-logo op de neus en de gele helm die Verstappen toen droeg. Het model is gefabriceerd door Bburago.

Bron: Levensmiddelenkrant