Foto’s: Jumbo stoomt met opening 13e winkel door in België

VEGHEL - Jumbo heeft gisteren de deuren van haar derde winkel in Oost-Vlaanderen en de dertiende in België geopend. De supermarkt bevindt zich aan de Cesar Snoecklaan in Ronse.

De nieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1900 vierkante meter en geeft werk aan ongeveer vijftig mensen uit de regio. “De start van het wildseizoen staat voor de deur. We kunnen dan ook niet wachten om onze lekkernijen aan te bieden, zoals versbereid stoofvlees, wild patés en het assortiment raclette kazen”, geeft filiaalmanager Guy Buggenhout aan. “Maar ook voor typisch Belgisch fruit en groenten, zoals appelen en peren, witloof en pastinaak kunnen ze bij ons terecht. Daarnaast kunnen klanten hier ook pizza’s en maaltijden uit de eigen verskeukens, zoals kip aan ’t spit, en ter plaatse gebrande noten kopen.”

De winkel
Klanten vinden in het nieuwe Vlaamse filiaal ook Hema-artikelen terug waarvan het assortiment meegaat met de seizoenen. De aanwezige bloemenafdeling biedt er een versgarantie van zeven dagen. Dat betekent dat als een boeket geen zeven dagen straalt, de koper een nieuw boeket van Jumbo kan ontvangen. De Zeven Zekerheden houdt de gele reus ook stand bij onze zuiderburen.

Bron: Levensmiddelenkrant