Hoogvliet steunt Hoogvliegers

ALPHEN AAN DEN RIJN – De statiegeldactie in de winkels van Hoogvliet heeft een bedrag van 32.000 euro opgeleverd voor Stichting Hoogvliegers. Directeur human resource Petra van der Vlist van Hoogvliet overhandigde een symbolische cheque met dit bedrag aan Peter Bakker van Stichting Hoogvliegers.

De statiegeldactie in de winkels van Hoogvliet heeft vier maanden geduurd. Klanten konden er na het inleveren van lege flessen voor kiezen het statiegeldbedrag te doneren aan het goede doel. Van der Vlist: "Het is een fantastisch bedrag dat wij namens onze klanten mogen overhandigen. We zijn er echt van onder de indruk hoe gul onze klanten hebben gedoneerd, daar zijn we ongelooflijk trots op."

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar een bijzonder avontuur beleven. Op het vliegveld beleven de kinderen met brandweer, politie, vrachtwagens, stoere auto’s en vooral helikopters en vliegtuigen (waarin zij mogen vliegen) een onvergetelijke dag.

Bron: Levensmiddelenkrant