Jan Linders vlaai Beste Product van het Jaar

NIEUW BERGEN – De Korengoud Abrikozen-progresvlaai Jan Linders is uitgeroepen tot overall Beste Product van het Jaar 2020-2021. De prijzen is een waarderingsprijs van consumenten; in de afgelopen maanden beoordeelden zo’n 45.000 consumenten meer dan 170 producten in diverse categorieën.

Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct Jan Linders Abrikozen-progresvlaai bestempelen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2020-2021’. Deze vlaai won de prijs in de categorie Banket, maar werd ook verkozen tot overall winnaar van álle inzendingen die meededen aan de ‘Beste product van het jaar-verkiezing’.

Het recept van de Jan Linders Korengoud Abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Ieder dag vers gebakken in het Limburgse Sevenum, is de vlaai bereid met een traditionele bodem waarop de abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken.

“We zijn ontzettend trots dat de consumenten onze vlaai hebben verkozen tot het beste product van het jaar”, aldus Bart van Loon, category manager vers bij Jan Linders Supermarkten. “Kwalitatieve producten uit onze eigen streek zijn een belangrijke pijler voor onze formule en deze vlaai is daar een mooi voorbeeld van. We willen onze klanten continue verrassen en inspireren met heerlijke producten, waar mogelijk uit onze eigen streek. Dat onze klanten dit weten te waarderen, maakt ons trots.”

Bron: Levensmiddelenkrant