Jumbo neemt vier Belgische Alvo-winkels over

VEGHEL – Jumbo neemt Belgische Alvo supermarkten over in Rumst, Niel en Boom in de provincie Antwerpen en nog een winkel in Baasrode in Oost-Vlaanderen.

Christophe De Laet was de ondernemer van de winkels, welke eind februari hun deuren sluiten. Naar verwachting openen de winkels in het najaar hun deuren onder de Jumbo-vlag. Medewerkers van Alvo worden door Jumbo overgenomen en het team wordt verder uitgebreid.

België
Het zijn niet de eerste Alvo supermarkten die de Veghelse formule overneemt. Eerder werden winkels in Deurne, Ranst, Berlare, Lauwe en Denderleeuw overgenomen. Ook deze zullen later dit jaar als Jumbo openen. Momenteel zijn er 17 Jumbo-winkels in België. Ton van Veen, cfo van Jumbo: “We zien potentie voor op termijn tenminste honderd Jumbo winkels en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar geschikte locaties in heel Vlaanderen. Dit kunnen zowel nieuwe als bestaande supermarktlocaties zijn, zoals hier het geval is. We zijn daarom verheugd met de overnames van deze Alvo supermarkten. Op die manier kunnen we nog meer Belgen laten kennismaken met de Jumbo formule.”

Bron: Levensmiddelenkrant